Köp billig motionscykel – Bäst i test!

Test motionscykel

Motionscyklar är en av de mest populära träningsmaskinerna på hemfitnessmarknaden idag. Dessa cyklar ger dig en effektiv träning och främjar en hälsosam livsstil. Ett bra sätt att hitta rätt modell för dig är att ta hjälp av några av de test av motionscyklar som finns på nätet.

Med en egen motionscykel kommer du att ha roligt, förbättra din träningsrutin och bränna kalorier. Dessa cyklar tränar dina ben, lungor och hjärta, samtidigt som träningen är skonsam mot dina knän och leder. Motionscyklar finns i flera olika utföranden. På grund av kostnaderna, kommer du troligen bara köpa en motionscykel under de närmsta åren. Genom att läsa produkttester samt följande råd kommer du att kunna fatta ett välgrundat köpbeslut. Läs mer om att köpa motionscykel.


Vilken typ av motstånd passar dig bäst?

I de olika testen av motionscyklar framgår om de använder motsvånd som är friktionsbaserade, elektromagnetiska eller luft-resistensmekanismer. Den typ av motstånd du väljer beror ofta på din budget. Cyklar med friktionsbaserade motstånd, som ett band eller liknande är billiga, men de erbjuder endast begränsade möjligheter till olika träningsprogram. Har cykeln luftmotstånd används en fläkt för att producera motstånd. Fläkten tillhandahåller även en kylande effekt. Dessa cyklar håller längre, eftersom de är fria från friktion som orsakar slitage. Luftmotståndscyklar är mycket sällsynta.

Cyklar som använder elektromagnetiska motstånd är smidigare. Dessa modeller är oftast dyrare, men de ger tystare drift. Du kan dra nytta av deras förinställda program och pulsmätare också. Försök att välja en cykel med automatiska motståndsinställningar eftersom det blir säkrare att använda.

Behöver cyklarna ström för att drivas framåt?

De flesta träningscyklar drivs av att du cyklar på dem och behöver inte elnätet för att fungera. Du kan använda en motionscykel i ca sex timmar per dag. Om fler än två personer använder samma cykel, är det lämpligt att köpa en modell som kräver strömförsörjning för att driva dem.

Tar motionscyklarna mycket plats? 

Motionscyklar är vanligtvis små och tar minimalt utrymme. Du kan välja en ihopfällbar modell som kan ställas undan när den inte används.

Vilka tillbehör bör finnas med?

De flesta motionscyklar ger information om hastighet, tillryggalagd sträcka och hur länge du tränat. Vill du veta den totala mängden av brända kalorier och programmets läge eller motståndsnivå? Vissa avancerade modeller ger dig all denna information tillsammans med din puls och hjärtfrekvens. Förprogrammerade träningspass och lagring av information erbjuds främst av de något dyrare modellerna.

Genom att surfa runt på nätet hittar du snabbt en större mängd prisvärda träningscyklar. Du kan vara säker på att få samma modeller till mycket lägre be priset jämfört med de lokala butikerna. Lycka till med träningen!

Beställ motionscykel idag!
Billiga motionscyklar online
Köp träningscykel hos: